Vil du starte egen virksomhed?

Udnyt vores viden
Erfaringer viser, at det er afgørende at have et godt fundament ved virksomhedsstart. Du kan hjælpe dig selv godt på vej ved at forberede dig på en række emner, som du før eller siden skal træffe beslutninger om. Det kan blandt andet være overvejelser om produktet/ydelsen, markedet, konkurrenterne, salg, lovgivning, budgetter i forbindelse med etablering og drift, samarbejdspartnere og dine personlige ressourcer. Vi kan hjælpe dig gennem processen.
Vi kender de vilkår, problemer og udfordringer, iværksættere står over for, og vi har den viden, erfaring og det faglige netværk, der kan hjælpe dig på vej mod en bæredygtig fremtid som selvstændig.

Iværksættercafé
På UdviklingOdders Iværksættercafé kan du høre om de muligheder for vejledning, støtte og netværk, som findes for iværksættere i Odder kommune. Samtidig kan du møde andre nuværende og kommende selvstændige - find næste iværksættercafé i UdviklingOdders mødeprogram.

Iværksætterforløb
UdviklingOdders seks ugers iværksætterforløb giver dig en forsmag på livet som selvstændig - læs mere på siden Iværksætterforløb.

Iværksætteroplæg og -workshops
UdviklingOdder holder jævnligt oplæg og workshops for iværksættere – find de næste arrangementer på siden Iværksætterworkshops.

Støtte
Der findes desuden en række muligheder for at få støtte til rådgivning i forbindelse med etablering af virksomhed. Kontakt os for mere information.

Kontorlokaler
Har du brug for et kontor eller en kontorplads, så kontakt UdviklingOdder – vi kender de forskellige kontorfællesskaber og ledige kontorer i Odder.

Kontakt UdviklingOdder
Kontakt os i det hele taget gerne, hvis du har brug for vores erfaring, viden og netværk - vi hjælper dig hurtigt og gratis.