Pige undersøges af tandlæge

Book din tid online hos tandplejen

24. oktober 2019

Det betyder, at du skal bestille tid hos tandplejen via den digitale selvbetjeningsløsning Borgerbooking. Du logger på med Nem-ID.

Det er muligt at booke en tid til undersøgelse, aflyse en tid eller flytte den. Du har også mulighed for at opdatere dine helbredsoplysninger samt få journalindsigt via denne løsning. Desuden vil du kunne modtage andre beskeder fra tandplejen, og det er muligt at booke en tid til et lille tjek, hvis der skulle være behov udenfor den plan, som blev aftalt sidst.

Når det er tid til, at du skal undersøges, vil du modtage en sms sms med beskeden ”nu er det tid til at oprette tid til undersøgelse”.

Aftaler på bøjleafdelingen, behandlingstider, forebyggelse samt kontroller skal fortsat aftales på klinikken, pr. mail eller telefon.

Husk fortsat at give besked til os i god tid, hvis det ikke er muligt at komme til en aftalt tid. På den måde kan vi udnytte vores kapacitet bedst muligt og tiden kan komme en anden til gavn.

Odder Tandpleje håber på, at ”borgerbooking” bliver taget godt imod, og at I tager løsningen til jer og vil benytte den. Blandt de brugere, der benytter sig af løsningen, trækker tandplejen desuden lod om en præmie på to biografbilletter til Biffen Odder.