Cykelsti mellem Gylling og Ørting indviet

Cykelsti mellem Gylling og Ørting indviet

16. december 2019

Over 150 deltagere var mødt op til kaffe og brød ved byskiltet ved Dagli’Brugsen i Gylling, og flere cyklister havde taget turen på den nye cykelsti mellem Ørting og Gylling forud for indvielsen.

- Jeg er selvfølgelig glad og stolt over at være med til at indvie den her cykelsti, som vi har kæmpet for i mange mange år, sagde formand for Lokalrådet for Gylling og Omegn, Rasmus Pedersen, da han bød velkommen til de mange fremmødte.

- Der er stor interesse for, at vi nu får denne cykelsti mellem Ørting og Gylling – det har været længe ventet. Der har været rigtig mange positive dialoger, lokalråd og politikere imellem, og der er slet ingen tvivl om, at det har stået højt på prioriteringslisten.

Vi har fået mange positive tilkendegivelser vedr. sikkerheden i trafikken, og det glæder mig, at den nye sti er med til at skabe tryghed for cyklisterne mellem Ørting og Gylling, sagde Ole Lyngby Pedersen, formand for Odder Kommunes Miljø-, Teknik- og Klimaudvalg inden han klippede det røde bånd og erklærede den nye sti for åben.