Gylling forsamlingshus

E-sport i Gylling

26. august 2019

Folkeoplysningsudvalget har ved det seneste møde godkendt en ansøgning fra Gylling Sport og Idræt om at bruge 1. salen i Gylling Forsamlingshus til e-Sport.

Igennem de seneste to år har e-Sport i Gylling foregået med online træning én gang om ugen og med seks camps. Medlemmerne har ikke kunnet mødes fysisk til træning, fordi der ikke har været de fornødne faciliteter til det. Men det får foreningen nu, da foreningen får fuld råderet over lokalet og kan lade deres udstyr stå. Der er tilstrækkeligt internet, og foreningen skal kun betale for de timer, den har aktiviteter. Det er planen, at der skal være aktiviteter tre gange om ugen á tre timers varighed samt træning hver anden weekend á tre timers varighed.

Forvaltningen har været i dialog med Gylling Sport og Idræt omkring faciliteter, og det har ikke været muligt at finde et egnet kommunalt lokale.

Folkeoplysningsudvalget har også godkendt en ansøgning fra Gylling E-sport på 7.500 kr til en gamercomputer. Det giver medlemmer uden egen computer mulighed for at deltage i aktiviteterne.  

Gylling e-Sport er en afdeling under Gylling Sport og Idræt.

Læs referatet fra Folkeoplysningsudvalgets møde