Odder-skilt

Jobportal viser lokale stillingsopslag

07. januar 2020

Der er ingen grund til at pendle til Aarhus, Horsens eller Skanderborg for at komme på arbejde, hvis man bor i Odder Kommune. Der er masser af muligheder for at få et lokalt job og spare tid og penge på at pendle.

Det er budskabet bag en jobportal i Odder Kommune, som UdviklingOdder har udarbejdet. Portalen hedder jobiodder.dk, og her er det mulig at søge lokale stillinger eller slå en stilling op.

Lokale jobmuligheder

- Portalen skal hjælpe med at synliggøre de lokale job, og dermed er den et supplement til de andre platforme til jobopslag. Vi anbefaler, at man ser sig omkring på alle jobportalerne, men med den lokale udgave håber vi, at vi kan øge bevidstheden om, hvor mange muligheder her er, siger Karsten Geertsen, der er udviklingschef i UdviklingOdder.

Over halvdelen af arbejdsstyrken i Odder Kommune pendler ud af Odder Kommune for at arbejde.

- Der er derfor et stort potentiale, hvis vi kan få kontakt til pendlerne og overbevise dem om, at arbejdspladserne i vores lokale virksomheder er mindst lige så spændende som deres nuværende job, siger Karsten Geertsen.

Mange ser stillingerne

Portalen er blevet annonceret i den lokale ugeavis, på pylonerne i byen og på sociale medier.

- Vi har siden opstarten medio september haft besøg af ca. 5.000 brugere. Alene de sidste 30 dage har der været 3.700 besøg på jobportalen. Der er typisk 150-200 brugere, der kigger på et specifik job, og det, synes vi, er en ret god begyndelse, siger Karsten Geertsen.

I øjeblikket er der 21 spændende jobopslag på jobiodder.dk, hvor man bl.a. kan finde stillinger som køkkenmedhjælper, pædagog, afdelingsleder, IT-koordinator, souschef, mekaniker og kundesupporter.