centralhotellet

Mulighed for arrangementer i Centralhotellet

04. april 2019

Odder Kommune har indgået en aftale med ejeren af Centralhotellet om, at lokalerne kan udlånes til sociale og kulturelle arrangementer. 

Det er en del af arbejdet med at skabe udvikling i byen, som bl.a. er foregået i Bymidteforum, der er en gruppe af lokale ildsjæle. 

Formålet med at leje lokalerne og låne dem ud til arrangementer er at få så mange som muligt til at tage et medansvar for at skabe det gode byliv. 

- Om man bor i bymidten, i Odder Vest eller i Ørting gør egentlig ingen forskel, for vi har alle en aktie i, at bymidten er spændende, hyggelig, blomstrende, eller hvad vi hver især lægger vægt på, og at byen forbliver og udvikler sig som et fælles mødested og markedsplads for oplandet, siger byplanlægger i Odder Kommune Louise Holmegaard. 

Hun tilføjer: 
- Og det vil være rigtig godt, hvis dem, der låner lokalet og arrangerer en spændende sammenkomst, også vil bidrage som medarrangører og praktiske hjælpere på andre aktiviteter. Så flere kommer til at mødes og arbejde sammen på kryds og tværs.

Det er gratis at låne lokalet, men det skal være til almene, sociale og kulturelle formål, og dørene skal være åbne for hele byen. 

Hvis du har spørgsmål eller andet, så kontakt Louise Holmegaard på e-mail: louise.holmegaard@odder.dk