Om coronavirus på flere sprog

23-03-2020

Se information om coronavirus, kontaktinfo og tiltag fra regeringen på andre sprog end dansk.

Sundhedsstyrelsen

Her er der information og plakater om coronakrisen på 7-9 sprog:

Corona Denmark

hotline om COVID19 på 25 sprog

Indvandrermedicinsk Klinik

Her er der information målrettet indvandrere på 12 sprog

Om corona-krisen på arabisk


Hvis I har medarbejdere, som taler arabisk, kan de med fordel høre Khaled Ksibes 21 minutters sprogundervisningsvideo om coronakrisen

Venligboerne i Odder på Facebook

Det kan også være god, lokal information at hente for udenlandske medarbejdere hos Venligboerne i Odder på Facebook. Her uploades jævnligt diverse information om coronakrisen på andre sprog.

Tolkebistand

Endelig er I meget velkomne til at henvise jeres udenlandske medarbejdere til at ringe til kommunens tolk Saywan Fazil Amen på telefon: 20903414, hvis de har brug for sproglig hjælp i forbindelse med coronakrisen. I er også selv velkomne til at ringe til Saywan, hvis I har brug for oversættelseshjælp. Saywan kan tale og forstå – ud over dansk og engelsk – arabisk, kurdisk og farsi/iransk. Saywan træffes på hverdage mellem 8 til 15.30.

Kontakt os

Som sagt er Jobcentret og Rådhuset fysisk lukket til og med den 13. april. Men I kan altid komme i kontakt med os og med enkeltmedarbejdere. De fleste arbejder hjemme og er klar på telefonen i almindelig arbejdstid.

I har flere muligheder for at kontakte os:

  • Ring til Jobcentrets hovednummer 8780333 og bliv stillet om til den relevante medarbejder

  • Ring til en af Jobcentrets virksomhedskonsulenter Bjarne Brændbyge (tlf: 51386199), Henrik Bertelsen (tlf: 20903413) og Jørgen Christensen (tlf: 20903423). Bjarne, Henrik og Jørgen kan hjælpe jer med det meste eller henvise jer til den rette medarbejder. Se også her

  • Kontakt en af de jobkonsulenter, som I samarbejder med i det daglige. I finder mailadresser på medarbejderne her.