Folkeskolerne starter igen

05-01-2022

Folkeskoleeleverne var hjemsendt til online undervisning op til jul for at hjælpe med at nedbringe coronasmitten. Onsdag vendte eleverne tilbage til deres skoler.

På folkeskolerne er der er taget forskellige forholdsregler ift. corona, så det skal være trygt at gå i skole.

Undervisning i stamklasser, selvtest, rengøring, gode vaner og trivsel

På Saksild Skole & Børnhus er pædagogiske leder, Torben Nielsen, glad for at se børnene igen – og fortæller om skolens håndtering af corona:

- Vi følger myndighedernes anbefaling med undervisning i stamklasserne og udlevering af selvtest til elever og personale med opfordring til to ugentlige tests. Vi holder pause fra morgensang for at undgå at samles på tværs af klasserne.

Derudover genopfrisker vi i de kommende dage de gode vaner angående håndhygiejne og måden at være sammen på i en coronatid både i skole, SFO og klub.

Der kommer ekstra rengøring midt på dagen og forældrene aflevere og henter eleverne udenfor og skal de ind på skolen er det med mundbind.

Og når de forskellige forholdsregler er taget, så gør vi alt for at have fokus på god undervisning, læring og trivsel så det ikke overskygges af corona og glæder os over at kunne starte skolen op med fuldt fremmøde, slutter Torben Nielsen.  

Første skoledag efter ferien på Saksild Skole og Børnehus
Første skoledag efter ferien på Saksild Skole og Børnehus

Der er meldt ud til alle forældre om, hvordan corona håndteres på netop deres barns skole.