Fælles møde om modtagelse af flygtninge fra krigen i Ukraine

04-03-2022

Er du interesseret i at vide, hvordan du kan hjælpe flygtninge fra Ukraine? Så kom til møde onsdag den 9. marts.

Odder Kommune, Frivilligcenter Odder og Dansk Røde Kors’ lokalafdeling inviterer foreninger, frivillige organisationer, virksomheder og interesserede borgere til et fællesmøde om modtagelse af flygtninge.

Mødet foregår onsdag 9. marts kl. 15.30 – 17.00 i Pakhuset, Odder

Vi har alle fulgt med i udviklingen i den voldsomme situation i Ukraine, hvor mange ukrainere er flygtet ud af landet. Der er i denne situation stadig mange uvisheder, og vi kan ikke forudsige, hvad der sker i morgen.

På mødet vil vi give en status på situationen og drøfte, hvordan vi i fællesskab koordinerer og udvikler indsatser her i kommunen. En god modtagelse af flygtninge kalder på et stærkt samarbejde på tværs af offentlige myndigheder, frivillige organisationer og civilsamfund.

Inden mødet må I gerne overveje, hvad I allerede bidrager med, og hvad I har mulighed for at hjælpe med, så vi hurtigt kan få sat koordinerede handlinger i gang. Derudover vil vi gerne have udpeget en kontaktperson fra hver organisation, så vi nemt kan komme i kontakt med jer.

I må meget gerne give til kende, om I deltager, ved at sende en mail til johanne.nielsen@odder.dk, så vi får et overblik over cirka antal deltagere. Alle interesserede er velkomne, også uden forudgående tilmelding.

Med venlig hilsen Dansk Røde Kors Odder afdeling, Frivilligcenter Odder og Odder Kommune.