Feriehusudlejer støtter lokale ildsjæle, foreninger og virksomheder

04-03-2024

Nu er det igen muligt at søge om tilskud fra Feriepartner til udviklingsprojekter i Odder og omegn.

Har du en unik idé til en lokal oplevelse, der kan tilføre værdi til både feriegæster og lokale i Odder og omegn, kan du nu ansøge om en økonomisk håndsrækning fra Feriepartners landsdækkende Oplevelsespulje, som støtter lokale ildsjæle, virksomheder eller foreninger, der arbejder med udviklende projekter i landets lokalområder.

Hos Feriepartner Odder-Juelsminde glæder man sig over igen at kunne støtte op om de lokale udviklingsprojekter. Udlejningsbureauet har tidligere støttet Fodboldgolf Fredenslund ved Oldrup og udendørs padelbaner i Hou med hver 10.000 kr., og ser frem til endnu en gang at gøre en positiv forskel.

Vi glæder os meget til at læse ansøgningerne, som vi modtager til Oplevelsespulsen. Det er en stor fornøjelse med Oplevelsespuljen at støtte op om de mange gode ideer fra lokale ildsjæle, som alle har tilfælles, at de ønsker at gøre en forskel for vores lokalområde, fortæller teamet fra Feriepartner Odder-Juelsminde.

Det er syvende år i træk, Feriepartner uddeler midler fra den landsdækkende Oplevelsespulje, som uddeles af bureauets 32 afdelinger, som er fordelt i hele landet.

Ansøgningsfrist den 15. april 2024

Man kan allerede nu søge om økonomisk støtte fra Feriepartners Oplevelsespulje. Ansøgningsskemaet kan indhentes på www.feriepartner.dk/oplevelsespulje og skal indsendes på mail til odder-juelsminde@feriepartner.dk senest lørdag den 15. april 2024.

De udvalgte projekter, som får tildelt midler, vil blive annonceret medio maj.