plakat for senses of cities

Sjove sanseinstallationer

Der er masser af sjov og oplevelser for sanserne, når Senses of Cities kommer til Odder Kommune den 16.-20. maj.

’Senses of Cities’ er for børn og voksne, og man kommer på en opdagelsesrejse ind i vores sanser. Det sker inde i en kæmpe sanseskulptur, hvor man først oplever en indbygget interaktiv sanseudstilling, og derefter selv kan afprøve sanserne ved at smage, føle, lugte, se og høre.

Senere er der en forestilling, hvor publikum sammen med skuespillere vækker dukken Lauras sanser i en musikalsk teaterforestilling.

Det er Hvid Støj sceneproduktion, der står bag kunstværket, og forestillingen ’Senses of Cities’ er en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Tanken er at ’gentænke’ børneteater ud i byrummet og tage på rundrejse til en række byer i Region Midt, hvor man kan får en kunstoplevelse i i 3 dele med en opsigtsvækkende flytbar byrumsskulptur, som også er en interaktiv sanseudstilling, og som også rummer en scene til en sanselig småbørnsforestilling.

Den sjove sanseinstallation kan opleves ved Biblioteket den 16.-20. maj.

Den er åbent tirsdag-fredag kl. 15-17

Der er forestillinger lørdag kl. 10 og kl. 12.

Billetter kan reserveres ved Biblioteket 

Sanseinstallationen er en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Det er hvid støj sceneproduktion der står bag installationen, og den er kommet til Odder i et samarbejde mellem Odder Kommune, Odder Bibliotek og Odder Teater.

Læs mere om installationen