piger holder et flag

Flagworkshop var et hit

I weekenden kom Violette Visioner til Odder, og der blev holdt workshops om flag på biblioteket og i Pakhuset i lørdags. Der var en rigtig god stemning og mange koncentrerede mennesker, som lavede kunstneriske flag af stof med meget forskellige karakter.

I Pakhuset deltog ca. 80-100, hvor mange var fra Eriksminde Efterskole. Der var også en gruppe flygtningekvinder, der deltog. Byrådsmedlem Marianne Hundebøll (F) holdt en tale til de fremmødte og indviede arrangementet. 

Foruden Pakhuset var der også flagproduktion på Biblioteket, hvor de yngste borgere lavede flag med papir. Det meste er udstillet på Biblioteket, mens nogle af flagene kom med videre på turné rundt i de østjyske kommuner, der nu skal have besøg af Violette Visioner.

Til sidst var der flagparade, hvor der også blev spillet på trommer i det flotte vejr. 

Tanken bag workshoppen var at arbejde med flag, som er identitet, æstetik, men også en demokratisk tradition. Ud fra et designmæssigt perspektiv handler workshoppen om at formgive det abstrakte.

Workshoppen er en del af Violette Visioner, som er et mobilt, interaktivt kunstværk, der i Maj og Juni 2017 rejser rundt i 6 kommuner, skabt til Kulturring Østjylland af billedkunstner Jette Hye Jin Mortensen.

www.violettevisioner.com
www.facebook.com/violettevisioner

I UGE 21-22 BLIVER FLAGENE UDSTILLET PÅ ODDER BIBLIOTEK 

 

 

Læs invitation her