Odder Rådhus

Årets dialogmøde var digitalt

18. december 2020

Som så meget andet i 2020 blev årets dialogmøde med byggeriet omdannet til en digital udgave, som blev streamet ud til håndværkere i Odder.

Borgmester Uffe Jensen bød velkommen til mødet, der forløb meget som et traditionelt informationsmøde, dog med den undtagelse at det kun var oplægsholderne, der var mødt frem fysisk. Første oplæg kom fra Jan Møller, der er IT- og indkøbschef i Odder Kommune og fortalte om mulighederne for at få opgave i kommunen.

Herefter fortalte Casper Grønborg, chef for Teknik og Miljø, om planlægning og om de byggeprojekter, der er på vej. Han blev efterfulgt af Bo Nielsen, teamkoordinator i Byggeri, som fortalte om kommunens succes med at få sagsbehandlingstiderne på byggesager ned, og endeligt fortalte Leo Kristoffersen, der er driftschef hos Fælles Drift og Service om opgaver på blandt andet kommunale veje og grønne områder.

Til sidst rundede borgmesteren af med at gøre status over 2020 og sende en hilsen om en glædelig jul og et godt nytår. Vi har klippet lidt sammen af den sidste del, som du kan se via linket her.