coronavirus

Antal coronasmittede i Odder?

07. april 2020

Vi har desværre ikke adgang til de præcise tal for, hvor mange  Odderborgere, der er smittet med corona. Der er dog flere muligheder for at få en ide om, hvordan det ser ud i Odder Kommune. 

Coronasmitte.dk er den officielle og nationale hjemmeside, der dag for dag giver et fuldstændigt overblik over situationen. Hvis man går ind under Følg smittespredning globalt, regionalt og lokal, får man et billede af spredningen.

Under denne fane findes igen en henvisning til Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Linket hedder Se alle Sundhedsstyrelsens tal og overvågning af COVID-19. Her får man en god fornemmelse af den geografiske spredning også på kommuneniveau. Samt fordeling af patienter på sygehuse, intensive afdelinger samt i respiratorer.

Endelig er det muligt at gå ind på Region Midtjylland hjemmeside, hvor der dagligt opdateres med antal indlagte COVID-patienter på regionens sygehuse.

Ingen smittede på plejehjem, bosteder og borgere i hjemmeplejen i odder

Vi kan desuden fortælle, at der pt ingen borgere smittede er på vores plejehjem og bosteder. Ligesom vi heller ikke har smittede borgere i hjemmeplejen.