Propel på legeplads

Børnehave mødes på Facebook

23. marts 2020

En forældre har taget initiativ til en facebookgruppe for forældre og personale i Krible Krable Huset og skovbørnehaven.

Den bliver brugt til at lægge ideer op til, hvad man kan lave med sine børn i denne tid.

Moderen der har startet Facebookgruppen, beskriver den selv således:

- Jeg har oprettet en Facebook gruppe, så forældre og børn fra Krible Krable nemt kan dele billeder og video. Så kan børnene se lidt til hinanden på trods af,  at vi er spærret inde alle sammen.

Det er tilladt at lave fis og ballade og ligge op, så børnene kan få sig et godt grin over hinanden. Vi kan jo også bruge den, når vi er kommet på den anden side af coronavirus-tiden fortæller moderen.

Leder af Krible Krable Huset, Per G. Nielsen, siger om Facebookgruppen:

- Der er rigtig mange fine og kreative opslag og ideer til, hvad man kan gøre, når man går derhjemme. Forældrene kommer med mange kommentarer, billeder og en del videoer. Der er også personale, der lægger teatervideoer op og eventyrlæsning mm.

Facebookgruppen har allerede 92 medlemmer. Den er lukket for andre end dem med tilknytning til Krible Krable Huset. Det betyder meget, at børnene kan bevarer relationerne, og se dem de kender i Facebookgruppen, fortæller Per G. Nielsen. Derfor holder vi den også lukke for andre.