Martin Brygmann

Brygmann og Mek Pek fejrer frivillige

19. december 2018

Det bliver underholdning i topklasse, når Odder Kommune og Spektrum Odder holder Frivillighedsfest fredag den 11. januar 2019.

Programmet byder bl.a. på prisoverrækkelser, Martin Brygmann som et af de underholdende indslag, Mek Pek som konferencier og andre mere lokale indslag. Inden det store show i Multisalen kl. 20-23, er der street food, hvor man kan købe mad og drikke kl. 18-20. 

Det kræver en billet at deltage i showet i Multisalen. Billetter er gratis og skal hentes på Odderbilletten.dk.

(Næsten alle 700 billetter er reserveret. Hvis man har reserveret en billet til festen, men alligevel ikke kan komme, opfordrer Odder Kommune til, at man henvender sig til Centerleder i Spektrum Odder, Ricky Søgaard, på tlf: 61165665 eller på mail:centerleder@spektrumodder.dk​​​​​​​, så andre kan gå glæde af billetten.)

Nominerede til priserne
Alle har kunnet indstille kandidater til de forskellige priser. Børne-, Uddannelses- og Kulturudvalget samt Sundheds-, Social- og Forebyggelsesudvalget har nu valgt de nominerede til priserne på baggrund af indstillinger fra Kulturrådet, Frivilligcentrets bestyrelse samt Folkeoplysningsudvalget. Hvem de endelige modtagere af priserne bliver, offentliggøres først til Frivillighedsfesten.

- Jeg glæder mig allerede meget til den store Frivillighedsfest, og jeg vil opfordre alle til at komme med og bakke op om vores frivillige. Det bliver en fantastisk aften. Jeg er stolt over at bo i en kommune, hvor der er så mange, der yder en frivillig indsats, og det glæder mig, at vi kan vise vores taknemmelig med deres indsats til festen, siger formanden for Sundheds-, Social- og Forebyggelsesudvalget, Finn Thranum (V)

- Vi har fået rigtigt mange gode forslag til kandidater til priserne, og det har været en stor fornøjelse at læse om alle de ildsjæle, der er i kommunen. Der er så mange, der gør en imponerende indsats, siger formanden for Børne-, Uddannelses- og Kulturudvalget, Lone Jakobi (A).

Nominerede til Kulturprisen er:

 • Finn Holmgaard Jensen, Biffen Odder
 • Odder Little Culture Club
 • Tine Mynster, Køkkenkoncerter

Nominerede til Talentprisen er:

 • Sofie Harrit Nielsen-Grøn, fodboldspiller
 • Jonas Boritz Kristiansen, cykeltrialrytter

Nominerede til Frivillighedsprisen på det folkeoplysende område er:

 • Kell Redzin, Odder Firmaidræt
 • Anette Lahn, Odder Roklub
 • Lisbeth Kortbek Mathiassen, Hundslund IF

Nominerede til Frivillighedsprisen på det sociale område er:

 • Inger Enevoldsen, Skovbakkehjemmet
 • Leif Johanson, Julehjælpen m. fl.
 • De frivillige i Retroen Odder

Modtager af Handicapprisen, Idrætspriserne, Odder Avis´ Initiativpris samt Spektrum Odders Hæderspris offentliggøres først til Frivillighedsfesten.

(PR-Foto af Martin Brygmann: Franne Voigt)