Buller Hermansen med et keramik kop i hånden. Foto: Lars Aarø.

Buller former årets priser

08. januar 2019

Fredag den 11. januar er der Frivillighedsfest i Odder Kommune, hvor frivilligheden bliver hyldet, og der bliver uddelt en række priser.

De heldige prismodtagere af priserne Talentprisen, Kulturprisen, Frivillighedsprisen på det folkeoplysende område, Frivillighedsprisen på det sociale område og Handicapprisen kan se frem til at modtage et særligt kunstværk af Buller samt 5.000 kr. Modtagerne af Idrætspriserne får overrakt et mindre kunstværk også af Buller Hermansen. 

Frivillighedsfesten afløser den tidligere Odder Galla. Det er Kunstudvalget, der udvælger, hvem der skal være årets kunstner og levere værkerne til modtagerne af Odder Kommunes priser. I 2016 pegede Kunstudvalget på Kirsten Jæger, og i år er det altså Buller Hermansen, som leverer kunstværker til kommunens prismodtagere.

- Det er godt, at der er så mange frivillige i Odder Kommune, og jeg er glad for, at jeg kan være med til at hylde dem, siger Buller Hermansen. 

Læs mere om Buller Hermansen 

(Foto: Lars Aarø)

Festen er udsolgt
Odder Frivillighedsfest er i år gratis at være med til, men man skal have en billet som kan hentes på Odderbilletten.dk. I øjeblikket er alle de 700 billetter til festen reserveret, men det kan være, at der bliver frigivet nogle få billetter de næste dage. 

Hvis man har reserveret en billet til festen, men alligevel ikke kan komme, opfordrer Odder Kommune til, at man henvender sig til Centerleder i Spektrum Odder, Ricky Søgaard, på tlf: 61165665 eller på mail:centerleder@spektrumodder.dk​​​​​​​, så andre kan gå glæde af billetten.  

Om Odder Frivillighedsfest
Odder Frivillighedsfest holdes fredag den 11. januar. Programmet byder bl.a. på prisoverrækkelser, Martin Brygmann som et af de underholdende indslag, Mek Pek som konferencier og andre mere lokale indslag. Inden det store show i Multisalen kl. 20-23, er der street food, hvor man kan købe mad og drikke kl. 18-20.

Nominerede til priserne
Alle har kunnet indstille kandidater til de forskellige priser. Børne-, Uddannelses- og Kulturudvalget samt Sundheds-, Social- og Forebyggelsesudvalget har valgt de nominerede til priserne på baggrund af indstillinger fra Kulturrådet, Frivilligcentrets bestyrelse samt Folkeoplysningsudvalget. Hvem de endelige modtagere af priserne bliver, offentliggøres først til Frivillighedsfesten.

Nominerede til Kulturprisen er:
Finn Holmgaard Jensen, Biffen Odder
Odder Little Culture Club
Tine Mynster, Køkkenkoncerter

Nominerede til Talentprisen er:
Sofie Harrit Nielsen-Grøn, fodboldspiller
Jonas Boritz Kristiansen, cykeltrialrytter

Nominerede til Frivillighedsprisen på det folkeoplysende område er:
Kell Redzin, Odder Firmaidræt
Anette Lahn, Odder Roklub
Lisbeth Kortbek Mathiassen, Hundslund IF

Nominerede til Frivillighedsprisen på det sociale område er:
Inger Enevoldsen, Skovbakkehjemmet
Leif Johanson, Julehjælpen m. fl.
De frivillige i Retroen Odder

Modtager af Handicapprisen, Idrætspriserne, Odder Avis´ Initiativpris samt Spektrum Odders Hæderspris offentliggøres først til Frivillighedsfesten.