Hurtigere sagsbehandling

Det skal gå hurtigere med at få en godkendelse til et nyt byggeri i Odder Kommune. Derfor styrker kommunen indsatsen på området.

- Vi oplever, at mange vil bygge et helt nyt hus eller renovere og udbygge en eksisterende ejendom. Derfor har vi svært ved at følge med. Men det er helt nødvendigt at få behandlet flere sager, så man ikke skal vente lang tid på at få en byggetilladelse, siger kommunaldirektør Henning Haahr.

- En del af løsningen er, at vi fra begyndelsen af 2018 har ansat en byggesagsbehandler mere i Odder Kommune. Samtidig går vi i dialog med erhvervslivet og byggebranchen for at høre, hvordan vi kan hjælpe hinanden med at gøre selve sagsbehandlingen endnu mere effektiv, siger Henning Haahr og tilføjer:

- Odder Kommune er igang med en effektivisering af byggesagsbehandlingen, men vi skal videre ad den vej.

Dansk Industris undersøgelse af erhvervsklimaet i Odder Kommune viste, at der er stor tilfredshed med kommunen. Odder Kommune ligger således på en 10. plads blandt alle landets kommuner.
- Vi har en ambition om fortsat at være i top 10, siger Henning Haahr, og derfor skal vores sagsbehandlingstid bringes ned.