Byrådsmøde

Byrådet flytter på gymnasiet

12. januar 2021

Når byrådet i Odder Kommune skal mødes næste gang den 25. januar bliver det i uvante rammer. De skærpede coronarestriktioner med blandt andet krav om 2 meters afstand og 7,5 meters gulvplads per person gør nemlig, at byrådssalen på rådhuset ikke længere er stor nok, og derfor bliver det nødvendigt at tage Odder Gymnasiums Pyramidesal i brug.

"Alle partierne er enige om, at vi ønsker at afholde et lovligt fysisk byrådsmøde. Alle er også enige om, at næste Byrådsmøde derfor afholdes i Pyramidesalen på Odder Gymnasium, som har erklæret sig villig til, at stille de noget større faciliteter til rådighed. Mødet bliver således afviklet fuldstændig Coronasikkert, og sendt via Kommune TV, som vi plejer. Borgerne kan altså både se og høre, hvad der bliver sagt. Afhængigt af udviklingen, kan det også komme på tale, at det næste byrådsmøde, afvikles på samme måde," siger borgmester Uffe Jensen.

Byrådsmødet er – som det nærmest er blevet sædvane – lukket for offentligheden. Det bliver til gengæld streamet live på OdderTV.

Det er ikke første gang, at byrådet har flyttet et møde udenfor rådhusets mure - i 2019 rykkede man således et af møderne til Boulstrup. I 2020 har det ikke været muligt på grund af corona, men forhåbningen er at vi i 2021 igen holde et byrådsmøde i kommunens opland.