Centralhotellet med julekæder

En fælles pakkekalender for alle børn i kommunen

13. november 2019

Som led i kommunens arbejde med bymidtens udvikling og identitet, vil der i december bliver skruet op for julehyggen på Centralhotellet. Børn i alle aldre inviteres derfor til at komme og aflevere en gave på Centralhotellet. Hver dag i december vil der blive trukket mindst et barn, der inviteres til at komme ned og vælge en pakke blandt de indleverede. De udtrukne vil få direkte besked.

Pakken må meget gerne være genbrug eller hjemmelavede pakker, så find gerne legetøj eller lignende frem fra de bagerste hylder, og lad det sprede glæde hos et andet barn. Med pakkekalenders fokus på genbrug er arrangementet i tråd med FN’s verdensmål nr. 12: Ansvarligt Forbrug og Produktion, som er udvalgt af Odder Byråd som et fokuspunkt for kommunens arbejde.

Vi håber at modtage en masse pakker fra kommunens børn, så vi i fællesskab kan sprede julehygge og glæde i midtbyen. Centralhotellets bystue holder åben hver dag i december fra kl. 10-12 og bliver i samarbejde med KøbOdder pyntet op, og vil huse forskellige aktiviteter gennem december. Se kalenderen for aktiviteter på forsiden af Odder.dk under ”Det sker i bymidten”. Bystuen holder også åbent til den store juletræstænding d. 22. november fra kl. 16-20, så kom endelig ind og få varmen og aflever en pakke til kalenderen.

Der er mulighed for at aflevere pakker på følgende dage i november

Tirsdag og torsdag kl. 10-12

Onsdag eftermiddage kl. 16-17

Fredag d. 22/11 kl. 16-20 (Juletræet tændes på Torvet)

Lørdag d. 23/11 kl. 10-14 (Byttemarked på Centralhotellet)

Fredag d. 29/11 kl. 16-20 (Open by night i butikkerne i Odder)