Eventyr på velgørende auktion

17. januar 2020

Fredag d. 17 januar bidrager Odder Kommune, i samarbejde med Aarhus SeaRangers, med en sand palet af oplevelser i lokale omgivelser, når sluserne åbnes for Danmarks Indsamlingens auktion anno 2020.

Danmarks Indsamlingen er et samarbejde mellem 12 humanitære organisationer og DR, hvor der bliver samlet ind for at hjælpe mennesker i verdens fattigste lande med at nå nogle af FNs verdensmål.

- Vi vil gerne være med til at støtte op om det gode formål i Danmarks Indsamlingen, og vi glæder os meget til at give højestbydende én på opleveren. Hvad enten det er en stor eller lille gruppe, så skaber vi rammerne for et uforglemmeligt eventyr og krydrer med lokale fortællinger fra Aarhus bugten - både over og under overfladen, siger partner og direktør i Aarhus SeaRangers, Bjørn Kristensen.

Børn på flugt har brug for hjælp

Siden Danmarks Indsamlingen blev sendt for første gang i 2007, har danskerne bidraget med mere en 1 milliard kroner og hjulpet mennesker i nogle af verdens fattigste lande til en bedre tilværelse og en bedre fremtid. Omdrejningspunktet for årets indsamling er at skabe håb for børn på flugt, og igen i år bidrager landets kommuner til en auktion, hvor formålet går til Danmarks Indsamlingen.

Tag med på eventyr

Det er fjerde gang, Odder Kommune sætter varer under hammeren til fordel for Danmarks Indsamlingens auktion. Tidligere har der været udloddet brødbagningskursus hos Fru Møllers Møleri, workshop med Heidi Zilmer og Julie Berthelsen, en skulptur af Ole Grøn særligt fremstillet til anledningen, og i år står den på begivenhedsrige oplevelser langs den jyske østkyst med Aarhus SeaRangers.

Udflugten byder på en tur med fuld fart i SeaRangers' Rib Boat, spændende udfordringer, der tester både teamspirit og samarbejde samt en afslappet feriestemning på den fantastiske ø Tunø, hvor borgmester Uffe Jensen står klar til at guide turens deltagerne.

- Vi er glade for at være med til at støtte op om det gode formål. Alle børn fortjener en tryg og sikker barndom, uanset hvor i verden de er født, siger borgmester Uffe Jensen (V) og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at tage i mod vinderne af årets auktion. Der er mange naturskønne oplevelser her i kommunen, og vi har mange spændende historier at fortæle, siger borgmester Uffe Jensen (V).

Oplevelserne venter

Man kan byde på auktionen frem til den 1. februar 2020. Der er plads til 12 deltagere, og oplevelsen varer 7-8 timer. Arrangementet skal holdes i maj 2020.

Gå direkte til auktionen her: https://www.lauritz.com/da/auktion/odder-kommune-tag-med-paa-eventyr-i-aarhus-bugten-for-op-ti/i5560122/