Reklamebanner for Feriepartners Oplevelsespulje

Søg Feriepartners Oplevelsespulje

09. januar 2019

Hos Feriepartner Odder går man op i gode oplevelser for både sommerhusejere, – lejere og for alle andre, der bor i lokalområdet. Derfor har Feriepartnerbureauet i 2018 støttet lokale projekter, der bidrager til at gøre et besøg i Odder til en god oplevelse. I det forløbne år er der således givet 10.000 kr. til Escape Rooms Odder samt 5.000 kr. til Odder Hundeskov. Samlet har alle landets Feriepartner-bureauer støttet flere end 80 projekter med mere end 1 mio. kr. De tre bedste projekter, udvalgt af en uvildig dommerkomité, blev endvidere tilsammen belønnet med yderligere 100.000 kr. Det hele foregår under navnet Feriepartners Oplevelsespulje. Og nu er det tid til at søge igen, hvis man vil i betragtning til uddeling af puljen i 2019.

Vibeke Christensen fra Feriepartner i Odder fortæller, at formålet med Oplevelsespuljen er at støtte lokale ildsjæle, foreninger og lokalsamfund, som ønsker at udvikle oplevelser, der bl.a. henvender sig til områdets gæster: - Oplevelsen skal ikke udelukkende være for turister, men vores mange gæster fra ind- og udland skal være en del af målgruppen for den påtænkte oplevelse. På den måde får vi god sammenhæng mellem vores ønske om at give noget tilbage til det lokalsamfund, vi er en del af, samtidig med at vi gør noget, der tilgodeser vores gæster og kunder.

Hele initiativet består af to dele: En uddeling af midler fra de lokale Oplevelsespuljer, som finder sted i marts og så den landsdækkende finale til november. I finalen deltager de bedste lokale puljemodtagere fra alle landets Feriepartner-bureauer.

Som eksempler på initiativer der kan opnå støtte, peger Vibeke Christensen på både afholdelse af events og begivenheder eller etablering af mere blivende faciliteter: - Feriepartner har på landsplan i 2018 støttet alt fra en koncert i et fyrtårn til en mobilsauna på stranden. De tre vindende projekter i finalen var en mad- og kulturfestival, en naturhike og en musikfestival for børn, så der er mange muligheder. Det vigtige for os er, at det er noget der skaber værdi for både lokale og gæster, og som gør vores område til et endnu bedre sted at bo og holde ferie.


Hvis du har et projekt, som du mener, kvalificerer sig til støtte, Så skal du indsende dit forslag senest d. 1. februar. Ansøgning om støtte i 2019 skal ske på www.feriepartner.dk/oplevelsespulje. Her kan man også læse om alle tidligere støttede projekter.