Collage med forskellige foreningsaktiviteter

Forlængelse af nedlukning af aftenskole- og foreningsliv indendørs

25. februar 2021

Udsæt generalforsamling og repræsentantskabsmøde

De fleste af jer står overfor at skulle afholde generalforsamling. Generalforsamlinger betragtes som foreningsaktiviteter og må derfor ikke afholdes indendørs i henhold til kravet om at holde lokaler, hvor der udøves, kultur-, idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter skal holdes lukkede for offentligheden.

Både DIF og DGI anbefaler derfor, at generalforsamlinger og  repræsentantskabsmøder foreløbigt udsættes til efter 20. april. Odder Kommune anbefaler på den baggrund også, at alle foreninger og aftenskoler foreløbig udsætter afholdelse af generalforsamlinger til efter 20. april. Det betyder dermed også, at I først skal uploade jeres regnskab på foreningsportalen, når det er godkendt på jeres generalforsamling. Det vil ikke få betydning for jeres aconto tilskud for 2021.

Udlevering af værnemidler udsættes

De foreninger og aftenskoler, der har bestilt værnemidler, får nærmere besked om, hvornår de kan afhentes, når der er nyt om, hvornår aktiviteter kan starte op igen. Udlevering af værnemidler udsættes dermed også.

Genåbning af udendørsaktiviteter

Foreninger, aftenskoler og andre aktører, der har udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi, kan nu starte op fra den 1. marts.

(Nyhed opdateret med at indendørsrestriktionerne er forlænget fra d. 20. april).