Frivilligheden fejres med fest

25. oktober 2018

Når Odder Kommune inviterer til Frivillighedsfest fredag den 11. januar 2019 er det for at fejre og hylde hverdagens helte og de særlige præstationer.

Odder Frivillighedsfest er en afløser for den tidligere Odder Galla. Med Frivillighedsfesten skal der være mere fokus på de mange frivillige og deres flotte indsats i Odder Kommune, samtidig med at de særlige præstationer fortsat hyldes med prisoverrækkelser.

Det har været et stort politisk ønske at gøre festen mere folkelig og tilgængelig for mange flere, og derfor er det gratis at deltage og helt op til 700 kan være med.

- Jeg er glad for, at vi med Frivillighedsfesten kan få sagt tak til endnu flere af vores mange frivillige i kommunen. De er med til at gøre Odder Kommune til et godt sted at bo og leve, og de gør en kæmpe forskel i hverdagen, siger Lone Jakobi (A), der er formand for Børne, Uddannelses- og Kulturudvalget.

Program for Frivillighedsfesten
Frivillighedsfesten løber af stablen den 11. januar 2019 kl. 18-22.30. Fra kl. 18 til kl. 20 kan der købes streetfood i hal 1 i Spektrum Odder, og kl. 20 til kl. 22.30 er der show, taler og prisuddelinger i Multisalen. Gæsterne skal selv betale for mad- og drikkevarer, mens det er gratis at deltage i selve showet i Multisalen. Det kræver dog en billet, som kan hentes på Odderbilletten.dk.

Nominering og uddeling af priser
Flere af priserne fra Odder Galla fortsætter uændret, mens andre får nyt navn eller indhold. Odder Kommune kommer også med en ny pris, der er en frivillighedspris på det sociale område.

- Vi har rigtig mange frivillige på det sociale område, og det glæder mig, at vi nu kan anerkende det store arbejde med en særlig pris, siger Finn Thranum (V), der er formand for Sundheds-, Social- og Forebyggelsesudvalget.

Alle har kunnet indstille modtagere til priserne i løbet af efteråret.  

Læs mere om priserne og hvordan du indstiller samt tidligere modtagere. 

Odder Frivillighedsfest arrangeres i et samarbejde mellem Spektrum Odder, Odder Avis, Idrætsrådet, Frivilligcentret og Odder Kommune. Odder Kommune bidrager med 150.000 kr.