Tine Mynster ved sit sidste nye gavlmaleri

Gavlmaleri gives som fødselsdagsgave til hustru

10. februar 2021

Odder Kommune bidrog sammen med Tine Mynster til Danmarks Indsamling med et personligt gavlmaleri.

Gavlmaleri er fødselsdagsgave til hustru

Gavlmaleriet blev købt af gårdejer Christian Bjerre Nielsen ved Veksø på Sjælland. Maleriet er en fødselsdagsgave til hustuen Hatla.

Hatla Johnsen fortæller:

- Jeg er rigtig glad for min fødselsdagsgave. Det er jo nærmest en dobbeltgave, når man både kan støtte op om Danmarks Indsamling og samtidig få et fint kunstværk.
Vi har tænkt os at det skal hænge på facaden på gårdspladsen.

Glæder sig til at møde køberne

Tine Mynster vil ud fra en samtale med køberen udarbejde gavlmaleriet til dem. Imens Tine maler, kan de desuden komme med ideer, så maleriet løbende udvikler sig.

- Jeg glæder mig til at komme til Veksø og møde Hatla og Christian, fortæller Tine Mynster. Jeg er helt sikker på, at vi ”sammen” får skabt et smukt maleri, siger Tine Mynster.

Danmarks Indsamling er en tilbagevendende begivenhed, hvor 12 humanitære organisationer og DR går sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Udviklingsmål.

Som en del af indsamlingen er alle landets kommuner blevet opfordret til at komme med et bidrag til en auktion, hvor overskuddet går til Danmarks Indsamling.

Tapet, brød, skulptur, eventyr på Aarhus Bugten og gavlmaleri

Tidligere har Odder Kommune sat en workshop med tapetmager Heidi Zilmer og sangerinde Julie Berthelsen på auktion, brødbagningskursus hos Fru Møller, laserskåret skulptur i stål i samarbejde med billedkunstner Ole Grøn og virksomheden Staermose Industry, eventyr på Aarhus bugten med SeaRangers. der var Odder Kommunes bidrag til auktionen.