Boldbane set fra luften

Genåbning af idræts- og foreningsaktiviteter

19. april 2021

For voksne over 70 år er det kun idrætsaktiviteter, der er åbnet for, mens det for børn og unge under 18 år er alle foreningsaktiviteter.

For børn og unge under 18 år gælder et forsamlingsloft på 25 personer og der skal ikke vises coronapas, mens det for voksne over 70 år er på 10 personer og med fremvisning af coronapas. 

Det er op til den enkelte forening, om de ønsker at starte deres indendørs aktiviteter op igen. For mange foreninger er sæsonen slut, men for nogle vil det være muligt at tilbyde deres medlemmer træning indtil sommerferien.

Det er dog ikke alle lokaler, der kan benyttes til aktiviteterne, og derfor kommer nogle foreninger til at tilbyde aktiviteter i andre lokaler og måske på andre tidspunkter.

De mange foreningers medlemmer må derfor vente på nyt fra deres forening, som selv melder ud, hvilke aktiviteter der eventuelt starter op.

Lokalerne er fortsat lukkede for alle andre og må kun benyttes til foreningsaktiviteter for de pågældende to grupper.

Der skal bæres mundbind i lokaler, hvor der udøves idræts- og foreningsaktiviteter. Kravet gælder dog ikke under udøvelse af aktiviteten, men både før og efter.

Næste fase af genåbning

I henhold til genåbningsplanen forventer vi, at voksne over 18 år kan starte op med indendørs idrætsaktiviteter fra den 6. maj og med fremvisning af coronapas.

Den 21. maj forventer vi, at alle andre indendørs foreningsaktiviteter kan starte op igen.