Saksild Strand er blevet hotspot

Hotspot på Saksild Strand

08. august 2020

Fra søndag morgen klokken 8 bliver stranden ved Saksild et af de steder, som er corona-hotspots. Det skyldes at der lørdagen igennem har været rigtig mange mennesker på stranden, og at der ikke er blevet holdt nok afstand.

”Det gode vejr har fået mange mennesker til vandet, og vi har desværre oplevet alt for mange mennesker, der har ligget alt for tæt på Saksild Strand i løbet af lørdag. For at mindske risikoen for smittespredning opretter vi derfor nu et hotspot på stedet”, siger politiinspektør Martin Løye fra Østjyllands Politi.

Det at stranden er et hotspot betyder, at politiet vil holde ekstra øje med området. Samtidig kan et decideret opholdsforbud på stranden komme på tale, hvis der stadig er for mange mennesker samlet. For eksempel er det en god idé at køre et andet sted hen, hvis man kan se at der er mange biler på parkeringspladsen.

Området vil blive tydeligt markeret med skilte, der gør folk opmærksomme på, at de befinder sig i et område, hvor politiet har mulighed for at oprette opholdsforbud, hvis der fortsat er så mange samlet, at det kan udgøre en særlig smitterisiko, oplyser politiet.