Bygning i solskin

Hvem har gjort Odder Kommune smukkere i 2018?

14. januar 2019

Hvilken renovering, ombygning, nybyggeri og/eller anlægsarbejder, som er fuldført I 2018, synes du, er de mest bemærkelsesværdige og veludførte bidrag til de arkitektoniske kvaliteter og/eller kulturhistoriske værdier i Odder Kommune?

Odder Kommunes Råd til uddeling af bygningspriser har mulighed for at uddele 1 bygningspris i hver af disse kategorier:

  • 1 pris for nyopførte bygge- og anlægsprojekter – herunder til- og ombygning af bebyggelser og anlæg, der er etableret efter udgangen af året 1960. 
  • 1 pris for genopførelse / renovering / restaurering af eksisterende bebyggelser og anlæg, der er opført inden udgangen af året 1960.

Kun fysiske bygge- og anlægsprojekter, som kan opleves af offentligheden, kan modtage en bygningspris, og projekterne skal være færdiggjort i løbet af 2018.

Næste prisuddeling planlægges at foregå på Arkitekturens Dag den 1. oktober 2019.

Hvem synes du fortjener at modtage en bygningspris i 2019? 

Forslag til projekter, du vil indstille til modtagelse af en bygningspris, skal sendes til Odder Kommune senest den 15. marts 2019.

Send dit forslag eller evt. spørgsmål som email til: plan@odder.dk

- eller som papirpost eller personligt afleveret til:
Odder Kommune
Rådhusgade 3
8300 Odder
Att: Team Plan

Sidste års modtager af bygningsprisen i kategori A var Sondrupvej 102 ved Sondrup Strand (billedet), mens modtager af en bygningspris 2018 i kategori B var renoveringen af stuehuset til gårdanlægget beliggende Kirkevej 47 i Over Randlev. Læs mere om vinderne i 2018.