Informationsmøde: Letbanen kommer

I efteråret 2017 åbner letbanen i Odder Kommune. Dermed får borgerne et moderne og miljøvenligt kollektivt transportmiddel, som giver en masse nye muligheder.

Letbanen binder Odder og Aarhus tættere sammen og sikrer, at Odder Kommune bliver ved med at være en attraktiv kommune at bo i og flytte til. Det bliver nemmere og hurtigere at komme til storbyliv og arbejdspladser i Aarhus, bl.a. Aarhus Universitet og Universitetshospitalet i Skejby.

Letbanen kommer til at ændre byen og hverdagen for mange borgere. Derfor inviterer Odder Kommune sammen med Letbanen til et informationsmøde, hvor man kan høre mere om letbanen, og hvad den kommer til at betyde for kommunen.

Informationsmødet holdes den 28. marts kl. 19-21
på Montra Odder Parkhotel,
Torvald Køhlsvej 25, 8300 Odder

- Der er stor interesse for letbanen, og det kan jeg godt forstå, for jeg synes også, at det er et spændende projekt. Der er mange, der nysgerrige efter at høre mere om letbanen, og det er derfor, vi har besluttet at holde informationsmødet og inviterer Letbanen til at svare på spørgsmål, siger borgmester Uffe Jensen (V).

Til informationsmødet kommer direktør i Letbanen Claus Rehfeld Moshøj. Han vil fortælle om status på etableringen af letbanen, og hvordan forløbet bliver i Odder Kommune frem til åbningen af letbanen i efteråret 217. Claus Rehfeld Moshøj vil også komme ind på emner som 15-minutters drift, hurtigere rejsetid og mulig lukning af stationer.

Program
•Velkomst v. borgmester Uffe Jensen.
•Letbanen – status og drift v. direktør i Letbanen Claus Rehfeld Moshøj.
•Letbanen og byen – planerne for Rude Havvej og banearealet v. kommunaldirektør Henning Haahr
•Ordet er frit: Spørgsmål og kommentarer