Iværksættere guides i gang

Der findes en lang række tilbud til iværksættere, og UdviklingOdder er med til at hjælpe rigtigt mange nye virksomheder i gang. Men en del starter virksomhed uden at kende til de mange muligheder for hjælp og vejledning, de kan få her i Odder, og de løber desværre ofte ind i nogle problemer og udfordringer, som kunne være undgået med rettidig vejledning.

Derfor afholder UdviklingOdder flere gange årligt en iværksættercafé, hvor iværksættere - og de der går med overvejelser om at starte selvstændig virksomhed - kan komme og blive ”klædt på” til livet som selvstændig.
Ud over en præsentation af tilbud om vejledning, workshops og netværk vil Hanne Wick fortælle om iværksætteri i et oplæg, som er fyldt med praktiske erfaringer, inspiration og gode råd til selvstændige både før, under og efter start af egen virksomhed.

Hanne Wick er selvstændig virksomhedsrådgiver gennem 14 år, medforfatter til ”Iværksætterhåndbogen” og ansat udviklingskonsulent i UdviklingOdder - og kendt her fra avisen fra klummen om iværksætterliv.

Hannes oplæg kommer bl.a. omkring følgende emner:
• Hvad driver dig?
• Få styr på forretningsmodellen
• Gør det, du er god til
• Bliv en dygtig købmand
• Pas godt på dig selv

Iværksættercaféen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig.

Fakta om Iværksættercafé:
Tid: Onsdag 30. august kl. 19.00-21.00
Sted: Vokseværket Vitapark, Vitavej 71, 8300 Odder
Oplægsholder: Hanne Wick, UdviklingOdder
Tilmelding: Åben for alle, men tilmelding er nødvendig på hanne.wick@odder.dk