Julekalender med Odders musikalske stemmer

Julekalender med Odders musikalske stemmer

25. november 2019

Følg med i december når Odder Musikskole hver dag på deres Facebookside åbner en låge ind til en god musikalsk historie. 

I forbindelse med den store LMS Musikfestival i oktober, skabte Odder Musikskole sammen med lydkunster, Hans Sydow, et nyt kunstværk til hele Odder Kommune - en gratis lydvandring - som kan besøges af alle både små og store. 

Projektet hedder Soundmap Odder og kunstværket ligger på fodboldbanen ved Spektrum Odder.

Du kan ikke med det blotte øje se det - men nu er det ikke kun knopper fra massevis af fodboldstøvler, som er trykket ned i græsset. Fodboldbanen er også fuld af gode musikalske fortællinger. 

Soundwalken består af en række korte instrumentportrætter, fortalt af musiklærere og elever fra Musikskolen samt borgere fra byen. Sammen skaber de et lydportræt af Odders musikalske DNA!

Lydkunstneren, Hans Sydow, har udvalgt 24 af historierne og dem deler Musikskolen nu i en musikalsk julekalender. 

Skulle du også få lyst til at besøge byens nye interaktive kunstværk, så kan du gå lydvandringen alene, med dine venner, din klasse, dine familie eller dit fodboldhold. 

Det eneste du skal gøre, er at downloade app’en Soundmap, tage høretelefonerne på og så er du klar til at gå på opdagelse i Odders musikfortællinger. 

Nordea-Fonden og Statens Kunstfond - Huskunstnerordningen - har støttet projektet Soundmap Odder.

Vil du læse mere og se en detaljeret vejledning i at bruge app’en, så kan du besøge Odder Musikskoles hjemmeside: www.oddermusikskole.dk