Musik Festival i Odder 3. oktober 2019

Kom til åbning af musikfestival for børn og unge

19. september 2019

Odder Kommune, Horsens Kommune og LMS - Levende Musik i Skolen afholder sammen Verdens Største Musikfestival for børn og unge den 1.-3. oktober. 
 
I Odder åbnes festivalen tirsdag den 1. oktober kl. 16.30-17.30 i Spektrum Odder, mens der er åbning i Horsens kommune samme dag om morgenen. 


Borgmestre byder velkommen

Til åbningen i Odder vil der være velkomst ved borgmester Uffe Jensen fra Odder Kommune og borgmester Peter Sørensen fra Horsens Kommune. An Odder Band fra Odder Musikskole og WannaBe fra Horsens Musikskole vil underholde, og så skal alle børn og unge sammen synge "Kendskab giver venskab", en sang alle kender og har øvet i skolen.
 
Åbningen afsluttes med et brag af en koncert, når HipSomHap går på scenen. Det er gratis at være med, og alle er velkomne.


Gratis familiekoncert

LMS Musikfestival for børn og unge byder på 200 koncerter for i alt 14.000 skoleelever i Odder og Horsens Kommune. I Odder skal alle skoleelever til to koncerter og en anden musikalsk aktivitet den 3. oktober, hvor hele byen vil komme til at summe af liv og musik, når der er gang i mere end 30 spillesteder.
 
Der bliver også mulighed for, at hele familien kan komme til koncert. Det sker den 3. oktober kl. 16-16.45 i Pakhuset i Odder, hvor der er familiekoncert med Moussa Diallo Trio, der blandt andet har lavet musik til Cirkeline. Der er gratis adgang, men det kræver dog en billet, som skal hentes på Odderbilletten.dk. Familiekoncerten er for børn i alderen 4-8 år og deres familier.
 

OM LMS Musikfestival 2019

• Verdens største musikfestival for skolebørn afholdes i Horsens og Odder 1.-3. oktober.
• 14.000 skolebørn overværer hver to koncerter og deltager i én workshop/musikaktivitet.
• Musiklærere, organisationsfolk, kontakter fra skoler og kommuner m.fl. mødes til musikalsk networking, inspiration, kurser og oplæg.
• 200 koncerter, 30 musikgrupper, 2 samarbejdende værtskommuner og omkring 100 udenlandske gæster.
• Faglige oplæg og workshops for voksne.
• YAMsession (Young Audiences Music) - Internationalt forum og YAMaward - prisuddeling til orkestre, der spiller for børn og unge.
• Læs mere www.lms.dk

 

I forbindelse med LMS Musikfestival inviteres familier til koncert med Moussa Diallo Trio i Pakhuset. PR-Foto