Logo for musikfestival

Kom til åbning af musikfestival for børn og unge

17. september 2019

Odder Kommune, Horsens Kommune og LMS – Levende Musik i Skolen afholder sammen Verdens Største Musikfestival for børn og unge den 1.-3. oktober.
I Odder åbnes festivalen tirsdag den 1. oktober kl. 16.30-17.30 i Spektrum Odder og alle er velkomne.

Til åbningen vil der være velkomst ved Borgmester Uffe Jensen fra Odder Kommune og Borgmester Peter Sørensen fra Horsens Kommune. An Odder Band fra Odder Musikskole og WannaBe fra Horsens Musikskole vil underholde og så skal alle børn og unge sammen synge ”Kendskab giver venskab”, en sang alle kender og har øvet i skolen. Åbningen afsluttes med et brag af en koncert, når HipSomHap går på scenen.
Det er gratis at være med og alle er velkomne.

LMS Musikfestival for børn og unge byder på 200 koncerter for i alt 14.000 skoleelever i Odder og Horsens Kommune. I Odder skal alle skoleelever til to koncerter og en anden musikalsk aktivitet den 3. oktober, hvor hele byen vil komme til at summe af liv og musik, når der er gang i mere end 30 spillesteder.

Læs mere om LMS

OM LMS Musikfestival 2019

  • Verdens største musikfestival for skolebørn afholdes i Horsens og Odder 1.-3. oktober.
  • 14.000 skolebørn overværer hver to koncerter og deltager i én workshop/musikaktivitet.
  • Musiklærere, organisationsfolk, kontakter fra skoler og kommuner m.fl. mødes til musikalsk networking, inspiration, kurser og oplæg.
  • 200 koncerter, 30 musikgrupper, 2 samarbejdende værtskommuner og omkring 100 udenlandske gæster.
  • Faglige oplæg og workshops for voksne
  • YAMsession (Young Audiences Music) – Internationalt forum og YAMaward – prisuddeling til orkestre, der spiller for børn og unge