Åbningsfest

Kom til åbning af ny nærpolitistation

24. august 2021

Alle er velkomne, når Østjyllands Politi tirsdag den 31. august officielt indvier den nye nærpolitistation på rådhuset i Odder.

”Vi ser frem til at vise vores nye lokaler frem, og vi håber, at rigtig mange borgere, store som små, vil kigge forbi i løbet af eftermiddagen. Her kan de også få mulighed for at hilse på de fem nærbetjente, der fremover vil have deres daglige gang i Odder og omegn,” siger politidirektør Kirsten Dyrman.

Flere betjente og udvidede åbningstider

Den nye nærpolitistation i Odder vil fra 1. september 2021 holde åbent 25 timer om ugen, hvilket er 15 timer mere end hidtil, ligesom antallet af nærbetjente er øget fra tre til fem. Det sker som følge af den politiske flerårsaftale for politiet og anklagemyndigheden.

”Flerårsaftalen har blandt andet til formål at bringe politiet tættere på borgerne. Vi skal være mere nærværende og endnu mere til stede lokalt, og det bidrager den nye nærpolitistation i Odder blandt andet til,” siger Kirsten Dyrman.

Med den nye placering på byens rådhus kommer politiet også tættere på en god, kommunal samarbejdspartner, og det glæder borgmester Uffe Jensen (V).

”Jeg glæder mig over, at politiet kommer tættere på – ikke mindst for borgernes vedkommende. Om det er for at anmelde en lovovertrædelse eller få et godt råd af politiet, så er det rart at politiet styrker tilstedeværelsen i vores kommune, og tilmed får en ny central placering på Rådhuset,” siger han.

Nærpolitiet i Odder har sidste åbningsdag i de nuværende lokaler på Rådhusgade 40 fredag den 27. august. Mandag den 30. august og tirsdag den 31. august vil der være lukket for personlige henvendelser på grund af flytning og åbningsreception. Har man brug for politiets hjælp, kan man som altid ringe 114.

Program for åbningsfest 31. august 2021

  • Kl. 15.00-17.00: På parkeringspladsen foran rådhuset inviterer Østjyllands Politi til en hyggelig eftermiddag for hele familien. Her kan du få lov at sidde på bagsædet af en politibil eller på en politimotorcykel, og du kan hilse på en politihund og på de fem nærbetjente, der er tilknyttet stationen i Odder. Østjyllands Politi byder desuden på kaffe, vand og en is.
  • Kl. 16.00: Justitsminister Nick Hækkerup ankommer. Der bliver holdt taler ved politidirektøren, borgmesteren og ministeren, der efterfølgende klipper den røde snor og officielt indvier den nye nærpolitistation.
  • Kl. 16.30-17.00: Den nye nærpolitistation er åben for borgerne.

P-pladser spærres pga. indvielse

Mandag den 30. august skal p-pladserne spærres pga. indvielse af den nye nærpolitistation.

Se på nedenstående kort hvor der spærres af:

Oversigtskort over hvilke p-pladser der spærres ved rådhuset

Billeder viser at man ikke kan parkere ved rådhuset, når man kommer fra Nørregade

Pladserne er tilgængelige ingen onsdag den 1. september.