Boulstrup Forsamlinghus

Kom til byrådsmøde i Boulstrup

01. april 2019

Formålet er at skabe mere interesse for lokalpolitik og komme tættere på oplandet. Det er et forsøg, og det er kun planlagt, at byrådsmødet flyttes denne ene gang. Så kom og vær med. Alle er velkomne.

Inden byrådsmødet står Boulstrup Lokalråd for en byvandring for byrådsmedlemmer og andre, der har lyst til at gå med. Det er kl. 15.30 til 16.30.

Byrådsmødet begynder kl. 17.00 og bliver gennemført som et almindeligt byrådsmøde med dagsorden. Inden byrådsmødet er der byrådets spørgetid kl. 16.45 - kl. 17.00, da der er indkommet spørgsmål til byrådet. Læs spørgsmålene her. 

Du kan læse dagsordenerne til byrådsmøder og referaterne på Odder.dk. 

Du kan også se byrådsmøderne live på Odder TV og efterfølgende se det arkiverede byrådsmøde, hvor du har mulighed for at se lige det punkt, der interesserer dig. 

Alle byrådsmøder er offentlige, og vi håber, at der er mange, der har lyst til at komme og se med, når vi holder dette helt særlige byrådsmøde.

Efter byrådsmødet er der dialogmøde mellem Boulstrup Lokalråd og byrådspolitikerne. Alle er også velkomne til at blive og lytte med til dialogmødet. Det forventes at begynde kl. 19.30 og slutte kl. 21.00. 

I forbindelse med byrådsmødet flytter borgmesteren og kommunaldirektør Henning Haahr deres kontor til køkkenet i Boulstrup Forsamlingshus mandag den 8. april og tirsdag den 9. april kl. 8. Man kan bare møde op, eller man kan lave en aftale på forhånd ved at kontakte Uffe Jensen på e-mail: uffe.jensen@odder.dk eller tlf. 26 72 05 56.

Byrådsmødet vil blive sendt live og efterfølgende bliver arkivet og kunne ses på Odder.dk.