Rådhuset udefra

Kom til byrådsmøde

05. marts 2020

På dagsordenen er bl.a samarbejdsaftale vedrørende en borgerrådgiverfunktion i Odder Kommune, vedtagelse af lokalplan for centerområde ved Teglbakken og Nørregade, lokalplan for et område til centerformål ved Nørregade og Torvald Køhlsvej, og inddstilling til "Pulje til forskønnelse af byområder. Du kan læse dagsordenen her.

Byrådsmøderne er åbne og for alle. Der er adgang fra rådhusets tårnindgang, der ligger ud mod åen. Døren bliver åbnet kl. 16.45, og mødet begynder kl 17.00, hvorefter døren bliver låst igen.

Byrådsmøderne bliver indledt med en fællessang, som byrådspartierne vælger på skift.

Du kan også følge byrådsmøderne live på Odder.dk, hvor du også kan gense det arkiverede byrådsmøde, når der passer dig bedst. 

Se Odder TV. 

De arkiverede byrådsmøder fra før 2020 kan ses i arkivet.  

Logo for Odder NetTV

Byrådsmøder i Odder Kommune

Alle er velkomne til at møde op og se med, når der er byrådsmøder i Odder Kommune. Byrådsmøderne foregår i byrådssalen på Odder Rådhus. 

Det er indgang fra tårnindgangen ud mod Odder Å.

Du kan læse dagsorden og referater til byrådsmøder på Odder.dk. Dagsordenen offentliggøres i ugen op til byrådsmødet.

Efter byrådsmøderne skriver kommunikationsafdelingen desuden nyhedshistorier på Odder.dk om nogle af beslutningerne og debatterne. 

Du kan også se byrådsmøderne live på Odder TV og efterfølgende se det arkiverede byrådsmøde, hvor du har mulighed for at se lige det punkt, der interesserer dig.