Frivilligcenter Odders logo

Kom til stormøde om fællesskaber

20. september 2021

Alt det og meget mere skal vi snakke om, når Frivilligcenter Odder og Odder Kommune inviterer til stormøde for alle interesserede onsdag d. 13. oktober 2021 i Pakhuset fra kl. 19-21.

Vi vil gerne invitere jer til en aften med dialog om, hvordan man kan skabe og udvikle værdifulde fællesskaber og er nysgerrige på, om frivilligt engagement kan være med til at skabe det i jeres hverdag. Det kan være i foreningslivet, men det kan også være i form af hverdagsaktivisme.

Målet med mødet er, at vi sammen kan tale om de gode erfaringer, udfordringerne og dele den viden, der findes blandt forskellige aktører i Odder. Aftenen er tænkt som en inspirationsaften og netværksarrangement, hvor I kan møde op med det, I er gode til, har svært ved og eventuelt tanker om, hvordan I kan bruge Frivilligcentret. Det kræver ikke nogen særlig forberedelse, I skal bare møde op.

Tilmelding sker ved at sende mail til post@frivilligcenter-odder.dk senest d. 8. oktober 2021. Oplys gerne navnet på jeres organisation/forening, og hvor mange deltagere I bliver.

Vi glæder os til at se jer!