Lev Livet i Odder

Du ved godt, at du burde være mere fysisk aktiv, men du har svært ved at gøre noget ved det. Du ved også, at du burde spise sundere, men alligevel bliver du ved med at spise på den samme måde.

Ved at deltage i Lev Livet får du hjælp til at ændre dine vaner. Du opstiller selv dine mål, og du lægger en plan for, hvad du skal gøre for at nå dit mål. På den måde tager du de første skridt til en sundere hverdag og dermed til en bedre livskvalitet.

Deltagerne i Lev Livet mødes seks gange over de næste måneder, og deltagerne udveksler undervejs erfaringer om, hvordan det går. Forventet opstart i april 2018. Vi arbejder med fire temaer: Fysisk aktivitet, Mad og drikke, Sikkerhed og tryghed i hjemmet og Sociale netværk.

Lev Livet er en måde at arbejde på, som har stor succes i Sverige og Norge. Odder Kommune er et af de første steder i Danmark, hvor Lev Livet-metoden sættes i gang.

Vil du være en af deltagerne i den første Lev Livet-gruppe i Odder (begrænset deltagerantal), så kontakt Frivilligcenter Odder på 30 84 34 80 eller post@frivilligcenter-odder.dk senest den 9. marts.