Gylling set fra luften

Ligger årets forening i Gylling?

26. august 2020

De kan noget med frivillighed i Gylling, og nu er der muligvis en pris på vej til byen, der beviser det. I hvert fald er Gylling Sport & Idræt blandt de sidste tre nominerede til Årets Forening i DGI Østjyllands kåring.

Ifølge DGI Østjylland er foreningen i Gylling nomineret af flere årsager:

  • Øget medlemstallet fra 171 medlemmer i 2018 til 243 medlemmer i 2019. En flot stigning på 42 %.
  • I 2019 lykkedes det foreningen at finde og etablere et fysisk esportslokale. Det har skabt rammen for vækst og et sted, hvor man kan være en del af et fællesskab.
  • Stor succes med Familiesport og tilbud til alle aldre på gymnastikområdet.
  • Investeret i de frivillige: tilbudt nedsat pris ved køb af træningsdragt, sendt frivillige på DGI-trænerkurser, sendt alle fodboldtrænere på DBU-trænerkursus og afholdelse af årligt socialt arrangement.
  • Stærkt samarbejde med Dagli’Brugsen Gylling og OK. I 2019 afviklede foreningen fire events i Dagli’Brugsen Gylling, hvor der bl.a. blev fremvist esport og spillet badminton imellem dagligvarer. At fremvise aktiviteter i lokalsamfundet med en skæv vinkel har bidraget til et øget medlemstal i foreningen.

Vinderen af Årets Forening bliver kåret den 3. september, og får et gavekort på 10.000 kroner til at gøre foreningen endnu bedre.