Ditte Marie Thejsen læser prismodtagerne op

Modtagerne af idrætspriser

11. januar 2019

Til Odder Frivillighedsfest uddelte Ditte Marie Thejsen (Ø), der er medlem af Børne, Uddannelses- og Kulturudvalget, idrætspriserne. 

- Det er mig en stor fornøjelse at kunne give denne særlige hyldest til de talentfulde idrætsudøvere i Odder Kommune med idrætspriserne. Nogle af jer er særligt gode til at holde en bold ude af målet, andre er gode til at få bolden ind i målet. Nogle af jer kan ro hurtigt, og andre imponerer med talent indenfor gymnastik. Fælles for jer alle er, at I er imponerende dygtige til det, I gør. I har opnået flotte resultater på baggrund af ihærdig træning og vedholdenhed i rigtigt mange år. Det er flot. Og det er en inspiration for os alle, sagde Ditte Marie Thejsen. 

Odder Kommunes Idrætspriser gives til hold og individuelle udøvere mellem 7 og 25 år, som har opnået resultater på årgangens højeste niveau inden for perioden 1. juni 2017 -31. oktober 2018 eller er udtaget til et officielt dansk landshold.

Modtagere af Odder Kommunes idrætspriser

Odder IGF Fodbold, U19 Drenge:
Holdet blev Jysk Mester for U19, 2. division i sæson 2016/17. Drengene vandt det Jyske Pokalmesterskab for U19 i sæsonen 2017/18. Bag de flotte resultater ligger en målrettet indsats fra både spillere og ledere.

Sofie Harrit Nielsen-Grøn, Odder IGF Fodbold
Sofie blev udtaget og deltog som målmand for U17 Pigelandsholdet i forbindelse med landsholdets kvalifikation til EM i 2018. Sofie er 15 år, men spillede på U17 landshold.

Anton Østergaard-Clausen, Odder Roklub:
Anton blev Jysk Mester for U19 i ergometer-roning i 2018. Han er et af roklubbens nye stortalenter og er kun 15 år. Anton har også deltaget på roklubbens stafethold ved DM, hvor holdet vandt sølv.

Julie Holst Poulsen, Odder Roklub
Julie har tidligere modtaget Odder Kommunes Talentpris, og hun har til fulde levet op til sit potentiale. Både i 2017 og 2018 blev hun udtaget til U-23 landsholdet. Hun har klaret sig flot ved VM flere gange, hvor hun senest fik en 7. plads i 2018 og i 2017 fik en 4. plads og en 5. plads.

Mikkel Pors Ilsøe, Odder Roklub
Mikkel har i 2018 vundet JM i U13 ergometer-sprint. Det var Mikkels første optræden ved et jysk mesterskab

Oliver Krejberg Jensen, Gymnastik Odder
Oliver på 13 år har vundet DM for hold i Mini-elite i Tumbling. Det er en særlig disciplin inden for gymnastik med baglæns spring, flik-flak, saltoer og meget mere. Oliver blev i 2017 udtaget til Tumblinglandsholdet og blev nr. 12 til VM. Han deltog også på landsholdet i 2018, og han har dyrket gymnastik lige siden han var fem år.

Noah Schmidt Ørting, Gymnastik Odder
Noah er 17 år og har vundet EM i teamgym for drenge med junior Teamgym-landsholdet. Han har også vundet Nordiske Mesterskaber for junior drenge. Det er flere år siden, Noah begyndte det målrettede arbejde mod juniorlandsholdet, og han træner hver eneste dag.