Børn samlet i rundkreds

Nu er det tid til at indskrive dit barn i skolen

05. december 2018

Til dig der har et barn, der skal starte i skole til august 2019. Uanset om dit barn skal gå i en kommunal skole, privatskole eller hvis I overvejer at vente et år med skolestart, skal du indskrive dit barn på digital skoleindskrivning: indskrivning.dk

Der er åbent for indskrivning fra nu og indtil den 11. januar 2019.

Hvornår skal dit barn starte i skole? Som hovedregel skal dit barn starte i skole det år, hvor barnet fylder 6 år. Hvis barnet fylder 7 år, og endnu ikke er startet i skole Du har mulighed for at søge skoleudsættelse et år i samråd med børnehaven.

Hvor skal dit barn gå i skole?indskrivning.dk kan du se, hvilken distriktsskole dit barn tilhører. Du har også mulighed for at skrive, hvis du ønsker, dit barn skal gå på en anden skole end distriktsskolen.

Privatskole eller friskole? Er dit barn optaget på privatskole eller friskole, skal du gå ind på indskrivning.dk og skrive, hvilken skole dit barn skal gå på. Du skal selv tage kontakt til privatskolen for at indmelde dit barn der.

Tidlig SFO: I Odder Kommune har vi tidlig SFO for alle kommende skolebørn. Det betyder, at du i indskrivning.dk, direkte kan melde dit barn i SFO 1. april 2019, og samtidig bliver dit barn udmeldt af daginstitutionen. Mens barnet går i tidlig SFO, er det ikke muligt at fravælge morgen- eller eftermiddagspasning.