Harry Lauritsen

Ny leder på Parkvejens Skole

31. august 2021

Den 1. oktober får Parkvejens Skole ny leder. Han hedder Harry Lauritsen og kommer fra en stilling som skoleleder i Horsens Kommune, hvor han har været skoleleder på Lundagerskolen, som er en specialfolkeskole.

”Jeg kender Odder Kommune fra blandt andet et oplæg om indsatser indenfor dannelse, hvor kommunen og dens tilgang blev nævnt. Som gammel efterskolemand tiltaler den tilgang mig meget, så jeg glæder mig til at komme i gang,” siger Harry Lauritsen.

På Parkvejens Skole kommer Harry Lauritsen til at opleve en pæn stigning i antallet af elever fra 112 til 720, og derudover bliver det også et skifte til det almene skoleområde for den nye skoleleder. Men det er noget af det, der tiltaler ham ved jobbet i Odder Kommune.

”Jeg glæder mig til den kombination af specialområdet, det almene område og ungdomsskolen. For mig handler læring om både faglighed og dannelse, og det er noget af det, som jeg ved at Odder Kommune også vægter højt,” siger han.

Hos Odder Kommunes direktør for Børn, Uddannelse og Kultur, Flemming Skaarup, er der også begejstring over den nye ansættelse.

”Jeg kender Harry fra mit tidligere arbejde i Horsens, og han er en mand som er meget seriøs omkring sin faglighed og sit arbejde. Så jeg er rigtig glad for at kunne byde ham velkommen til Odder,” siger direktøren.

Harry Lauritsen starter altså som ny leder på Parkvejens Skole den 1. oktober.