Ny teknisk chef

Han kommer fra en stilling i Horsens Kommune som afdelingschef for Plan og By.

Casper Grønborg er 49 år, uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus med speciale i storskala og planlægning og har mange års erfaring inden for det tekniske område. Siden 2005 har han været ansat i Horsens Kommune. Først som arkitekt og byplanlægger og fra 2014 som afdelingschef.

I Horsens Kommune har Casper Grønborg bl.a. arbejdet med en ny bydel til ca. 10.000 beboere nord for Nørrestrand, planstrategier og kommuneplan, fornyelse af Horsens Midtby, et nyt city campus og udvikling af Horsens Havneby på nordhavnen.

Bor i Odder Kommune
Casper Grønborg kender Odder Kommune godt i forvejen. Han bor nemlig i Odder Kommune med sin kone og deres fire børn.

- Jeg glæder mig til at være med til at udvikle den by og kommune, som jeg har haft en tæt relation til hele mit liv og som har dannet rammen for min familie over de seneste godt syv år. Min tilgang er at udvikle kommunen ud fra et helhedsorienteret perspektiv, hvor der ikke mindst er fokus på dialog med borgerne, siger Casper Grønborg.

Skal han selv sætte ord på, hvilken person, der kommer til være den nye tekniske chef i Odder Kommune, siger han:

- Jeg bestræber mig på at være et ordentligt menneske med empati og imødekommenhed og tydelighed og konsekvens, hvis der er behov for det. For mig er en god arbejdsplads et sted i balance, hvor rummelighed og dialog samt delegering, frihed, ansvar og anerkendelse er nøgleord. Der skal være plads til højt humør samtidig med, at der skal være fokus på en innovativ udvikling af opgaveløsningen, siger han

En kommune i vækst
Kommunaldirektør i Odder Kommune, Henning Haahr, der også er direktør for det tekniske område, glæder sig over, at der har været et stærkt ansøgerfelt til stillingen som teknisk chef, og at et enigt ansættelsesudvalg har peget på Casper Grønborg.

- Jeg er overbevist om, at vi har fundet den helt rigtige kandidat til jobbet. Casper Grønborg har en solid erfaring inden for det tekniske område og en god tilgang til, hvordan vi kan udvikle Odder Kommune i en tid med vækst og nye muligheder, siger kommunaldirektør Henning Haahr.

Casper Grønborg tiltræder jobbet som teknisk chef den 1. januar 2018. Den tidligere tekniske chef, Anette Marqvardsen, forlod jobbet i Odder Kommune i efteråret, da hun er blevet ansat i en privat rådgivende virksomhed.