Nyt samarbejde om køkkenkoncerter

04. september 2019

Køkken Koncerter er en sangskriver-scene i Odder, hvor man kan opleve helt nye sangskrivere, der måske for første gang står på scenen, eller øvede sangskrivere, der spiller helt nye eller ældre numre. Til Køkken koncerter er der mulighed for at købe mad og drikke som supplement til arrangementet.

Samarbejdet har oprindeligt været mellem Tine Mynster og VitaPark, der har haft succes med koncerterne i Kulturkøkkenet, og nu har biblioteket overtaget samarbejdet med Tine Mynster. Koncerterne vil stadig blive afholdt i Kulturkøkkenet i VitaPark, for her er den optimale ramme for arrangementet.

En af bibliotekets kerneopgaver er at tilvejebringe værdifulde kulturelle oplevelser og aktiviteter. Bibliotekets rolle som kulturel aktør består bl.a. i at facilitere møder mellem mennesker omkring kulturen f.eks. indenfor områderne litteratur og musik. Biblioteket har desuden store kompetencer og årevis erfaring, når det handler om at planlægge, koordinere og administrere kulturelle begivenheder. 

Køkken koncerterne finder sted i Kulturkøkkenet i VitaPark den sidste torsdag i måneden til september, oktober, november, januar, februar, marts og april.