Kvinde går på bibliotekets app hjemme i sofaen

Odder Bibliotek – nu som app

Hvad kan du med app'en?

App’en Biblioteket har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive i brug. Med app’en Biblioteket har du altid Odder Bibliotek lige ved hånden. Søg, reservèr, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af Odder Bibliotek, så kan du også klare det på app’en.

Bliv inspireret

App’en Biblioteket er spækket med inspiration. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Danske debutanter fra eReolen, Store romaner, Poesi udgivet i 2017, Børnenes univers, For de 9-14 årige - sjove bøger og meget mere.

Søg på tværs af alt

Med app’en an du søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i app’en  eReolen.

Glemte du at aflevere?

No problem! App’en Biblioteket sørger for, at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra app’en bliver du hele tiden holdt opdateret om, at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket.

Hent den i App Store eller i Goole Play

Søg på Biblioteket i App Store eller Google Play og hent app'en. Vælg Odder som kommune, og så er du i gang. Login er det samme, som du bruger via Odder Biblioteks hjemmeside.

Er du låner i flere kommuner samtidig, f.eks. Odder og Aarhus, skifter du nemt mellem bibliotekerne på app’en.

Prøv den! God fornøjelse

For nærmere oplysninger kontakt da bibliotekar Malene Munk på tlf. 87 80 35 50 / malene.munk@odder.dk eller bibliotekar Gitte Buur Rasmussen på tlf. 87 80 35 50 / gitte.buur@odder.dk