Odder Garden

Odder Garden er 4. bedste trommekorps i Danmark

09. juli 2019

Der var i alt 29 deltagende garderkorps fra hele Danmark. Samlet var der over 1.200 deltagere ved mesterskabet, der blev afholdt i Vejen.

Odder Garden havde især fokus på konkurrencerne i bymarch og trommekorps.

Ved bymarchen var der debut som tambourmajor til 13-årige Ea Sofie Krogager Andersen. Med en fejende flot præstation placerede hun sig på en flot 15. plads og overgik således en lang række garvede majorer.

Endnu bedre gik det ved trommekorpskonkurrencen, hvor Odder Garden på imponerende vis hentede en 4. plads. Kun overgået af Danmarks ældste trommekorps Nuclear Devils Drumband, Fyns Slagstøjsakademi og Hinnerupgarden.

Det var en præstation styret med sikker hånd af Odder Gardens unge trommekorpsdirigent, Morten Hougård.

Det er med stor glæde og tilfredshed, at Odder Garden således kan holde en velfortjent sommerferie frem til Odder Byfest i august.

”Fremtiden for Odder Garden ser lys ud på baggrund af denne flotte præstation, der kommer i hus efter en periode, hvor Garden har været gennem en større foryngelseskur,” udtaler formand Kurt Sørensen. ”Vi synes, vi har et godt blomstrende miljø og fantastisk sammenhold i Garden. Og det er hovedårsagen til denne præstation”.