Cykelholdt ved kirke

På cykel rundt i Østjylland

07. september 2020

Samarbejdet hedder Kulturring Østjylland og i august og september måned arrangeres der forskellige ture i de syv kommuner.

Den 29. og 30. august blev cyklister i Odder Kommune kyndigt guidet rundt af naturvejleder Ole Sørensen fra Odder Museum. Den ene dag var det en familietur med besøg hos Karensminde Frugtplantage, Danmarks ældste minigolfbane i Saksild og rundvisning i Økologiens Have. Den anden dag var det en længere herregårdstur med besøg på bl.a. Dybvad Gods, Rathlousdal og Odder Museum.

Var du ikke blandt de heldige, der var med, kan du i stedet nå at tilmelde dig turen rundt i Norddjurs, Syddjurs og Favrskov den 12. september.

Hent gratis kort på Odder Bibliotek

Du kan også sagtens selv tage på opdagelse langs cykelruten, der foruden Odder Kommune går gennem Aarhus, Norddjurs, Syddjurs, Favrskov, Skanderborg, Hedensted og Samsø Kommuner. Ruten er delt op i mindre etaper, så alle kan være med, og der kan planlægges både kortere og længere ture. Du kan hente et gratis kort over ruten på Odder Bibliotek eller du kan læse mere om det hele på www.kulturringen.dk

Billederne er fra de to ture, der var arrangeret som et led i Kulturringens promovering af mulighederne for cykelturisme med natur- og kulturoplevelser i Østjylland.