Parkinsonforeningen i Odder

17. oktober 2021

Du behøver ikke være medlem af Parkinsonforeningen for at deltage i vores arrangementer, men naturligvis vil vi gerne have at der tegnes et medlemskab.

Klubben er ved at komme godt i gang igen efter den lange nedlukning pga. Covid-19. Vores næste arrangement bliver en julefrokost for medlemmerne i december.

Sygdommen viser sig på mange måder f.eks. rysten, nedsat funktion, gangbesvær, nedsat stemme og i det hele taget ændret livskvalitet, både for patienten og de pårørende.

Parkinson er en sygdom, som ikke kan helbredes, men med et aktivt liv og den rette medicin, kan sygdommen holdes tilbage.

Fysisk træning med den rigtige indsats, er det bedste man kan gøre, som person der lever med Parkinson. Fysisk træning kan ud over træning være gåture, ”Dans med Parkinson” og boksning.

I Odder tilbydes der holdtræning for Parkinson ramte, og det er vederlagsfrit.

Parkinson dans starter op den 20. oktober kl. 17 hos Phines Dans på Strandvejen 125, Rørth. Alle der har lyst til at deltage kan møde op.

Pris pr. deltager er kr. 20 pr. gang. Helst kontant betaling.

Odder klubben har en styregruppe der består af Jens Hjorth, Hanne Westergaard – kasserer, træffes på 30860133 og Svend Erik Vestergaard - formand – træffes på 26567876.