Politibil

Politiet i Odder udvider og flytter på rådhuset

15. april 2021

På nærpolitistationen i Odder vil antallet af betjente blive øget fra de nuværende tre til fem, og åbningstiden bliver udvidet fra 10 til 25 timer om ugen. Samtidig flytter nærpolitiet fra de nuværende lokaler på Rådhusgade 40 til nye lokaler på byens rådhus.

”Det lokale handlerum til at træffe beslutninger tættere på borgerne skal styrkes, hvilket efter min opfattelse sker blandt andet ved etablering af den nye politistation i Odder. Samtidig rykker vi helt tæt på vores meget vigtige samarbejdspartner, Odder Kommune, og vi glæder os til det fortsatte, tætte samarbejde,” siger Kirsten Dyrman, der er politidirektør ved Østjyllands Politi.

På rådhuset glæder borgmester Uffe Jensen sig også til at få politiet tættere på.

”Vi har i forvejen et rigtig godt samarbejde med politiet, og det bliver endnu nemmere at fortsætte det, når politiet flytter ind på rådhuset. Så bliver det også nemmere at mødes uformelt, for eksempel over en kop kaffe,” siger han.

Hvis alt går som planlagt, er forventningen, at nærpolitiet i Odder vil være klar til at byde borgerne indenfor i den nye nærpolitistation i løbet af august 2021.

Du kan læse mere om den nye Nærhedsreform på Østjyllands Politis hjemmeside.