Biodiversitet

Søg Odder Kommunes pulje til biodiversitet

11. maj 2021

Odder Kommune deltager i konkurrencen DKVild, der skal kåre Danmarks vildeste kommune. I den forbindelse har vi oprettet en puljer, som grundejerforeninger og lokalråd kan søge midler fra til hjælp med projekter der fokuserer på biodiversitet.

For at komme i betragtning til puljen, skal projektet være inddragende og langsigtet. Det betyder at jo flere, I kan samles om og inddrage i projektet, jo bedre. Derudover er det vigtigt, at I har gjort jer tanker om økonomien – det vil sige både omkostninger til etablering, den efterfølgende vedligehold og skiltning.

Projektet kan have mange former. Det kan være omlægning af et fællesareal eller et arrangement – det vigtigste er at biodiversiteten er i fokus. Der er dog krav om at det skal være gennemført indenfor et år, og at der efterfølgende bliver rapporteret til forvaltningen.

Lyder det som noget for jeres grundejerforening, lokalråd eller lignende? Så send en beskrivelse af projektet, et budget og tanker om den efterfølgende vedligeholdelse til tanja.asp@odder.dk.